Hero - Immortal

Immortal

· Udkom

Type:Album
Genre:Hard rock
Spilletid:43:08
Antal numre:10

Officiel vurdering: 2/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Der er nærmest ingen grænser for hvor episk et band Hero er ifølge promomaterialet, og ligeledes er der nærmest ingen grænser for hvor skuffet man bliver som lytter efter at have læst føromtalte promomateriale. Hovedmanden Michael Hero og hans trofaste følgesvende leverer en temmelig rodet blanding af diverse rock og metal inspirationer, og lader ikke rigtig til at være sikre på hvor de egentlig vil hen musikalsk. Alene et kig på det farverige cover, der rummer både flammer, lyn, et slot og smukke sommerfugle antyder vel en vis forvirring.

Produktionen er desuden ikke ret god, og man fristes til tider til at tro, at det er en demo man står med grundet den ringe lyd. Keyboard, trommer og guitar suser derudaf, og overdøver nogle gange vokalen - dette er nok i sidste ende at meget klogt træk, for Michael Heros vokal er noget af det værste jeg længe har været udsat for; fra tid til anden lyder det som om manden rent faktisk kan synge og har styr på hvad han laver, men desværre er dette undtagelsen snarere end reglen.

Det skal ikke udelukkes at dette album besidder en eller flere musikalske kvaliteter jeg bare ikke kan få øje på, men efter adskillige gennemlytninger kan jeg kun anbefale at man holder sig langt væk fra dette album.