El Caco - Hatred, Love & Diagrams

Hatred, Love & Diagrams

· Udkom

Type:Album
Genrer:Stoner Rock, Rock
Antal numre:10

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Det Norske band El Caco, er netop udkommet med deres sjette album, Hatred, Love & Diagrams. De tre herrer, som består Øyvind Osa, Fredrik Wallumrød og Anders Gjesti har ifølge dem selv, lavet et meget organisk og Naturelt album, hvor deres forgående albums var mere en rejse igennem melodisk rock og Metal.

"After im Gone" sætter meget venligt dette album i gang, for mit vedkommende er det virkelig lækkert. Langsomme Harmonier og Øyvind Osa’s meget markante stemme. Nummeret rummer muligheden at både være nedtonet og hårdt på en gang. "Hatred" er dog et mere up-tempo basseret nummer, som viser at bandet sagtens kan groove og være mere direkte i deres attitude. Albummet er meget varierende og numre som "Equivalence", "Sixty to zero", "Skeleton" og "Disconnect" er helt klart nogen tracks, som er en lytter værd. De byder på Hårdt smæk men også velovervejet riffs, hvor man får indsigt i bandets arbejds indsats. For der er blevet arbejdet, bandet ved hvad de vil derfor er pladen en sikker sats.

El Caco er intet mindre end et band, som arbejder hårdt og opnår det med stil. Dog har pladen tidspunkter, hvor man falder udenfor og ikke lader sig rive med. Det er også okay. Pladen er af god kvalitet og absolut en lytter værd, hvis man syntes godt om det overnævnte.