Debauchery - Germany's Next Death Metal

Germany's Next Death Metal

· Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Death metal
Spilletid:46.36
Antal numre:11

Officiel vurdering: 3/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Hvordan mon det ville have lydt, hvis AC/DC begyndte at spille dødsmetal? Hvis tyske Debaucherys syvende album "Germany's Next Death Metal" er en indikator, så må svaret være "ikke særligt godt". Debaucherys musik er stort set AC/DC inspireret hardrock blandet med klassisk metal med growlede vokaler og lidt thrash elementer nu og da.

Og det er motherfucking (for nu at bruge et udtryk, som bliver redet til døde på denne skive) røvkedeligt at høre på. Jeg elsker AC/DC og jeg elsker dødsmetal, og det kan da sagtens fungere at blande hardrock og klassisk metal sammen med dødsmetal. Carcass slap jo godt nok fra det på "Swansong", og Arch Enemy har også gjort det med stor success, men Debauchery slipper ikke så heldigt fra det.

Et problem er lyden. Debauchery har forsøgt at emulere AC/DC-lyden (og har ramt den præcist), hvilket betyder, at det ærligt talt ikke lyder særligt godt, når de kaster sig ud i nogle mere agressive ting, da lyden ikke kan bære det - den passer til gengæld fint til de mere rockede ting. På den anden side, så bruger Slayer en lignende lyd, men de har også formatet til, at det lyder fedt.

Et andet problem er, at Debaucherys musik kommer til at lyde lidt fjollet som en slags parodi, og det er måske tilgiveligt, eftersom de lader til at have en lidt humoristisk tilgang til deres musik. Men det ændrer jo ikke på, at det lyder latterligt, og at det, Debauchery forsøger at gøre, er der andre, der er sluppet meget bedre fra.

Hvis det havde droppet dødsmetalelementerne, tror jeg at en del af numrene ville have fungeret meget bedre som straigt hardrocknumre. På den anden side ville de mere thrashede numre (så som "Death Will Entertain", der faktisk er ret fedt.... det er takket være dette nummer, at pladen alligevel får 3 kranier) fungere bedre med en meget mere hidsig lyd.

Tilføj kommentar