Dawn Of Demise - Rejoice in Vengeance

Rejoice in Vengeance

· Udkom

Type:Album
Genre:Death metal
Spilletid:41.38
Antal numre:12

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

"Now, why don't you just fucking die?!?"

Sådan indledes Dawn Of Demises tredje full-length "Rejoice In Vengeance", inden man bliver udsat for den ene tons tunge deathmetal opvisning efter den anden. Man genkender let Dawn Of Demise, så fornyelse og originalitet er der ikke det der ligner spor af på dette udspil. Tilgengæld er det rå og ufortyndet deathmetal i aller ypperste kvalitet, man her lægger øre til, med masser af fede riffs, groove og blastbeats, der er pakket ind i en tons tung atmosfære. Alt dette kobineret med Scott Jensens super fede og ultra brutale growl, gør dette udspil til et absolut mesterværk inden for denne genre. Det fede og styrken ved Dawn Of Demise er klart at disse gutter er så dedikerede til deres genre, at det lyser ud af dem, når skiven roterer. "Deathmetal for ever" må være det slogan musikken er lavet efter, hvilket både "We Drink To Your Demise", Tittelnumret, "Killing Spree" og ikke mindst "He Rises Again" er glimrende eksempler på.

I forhold til de tidligere udspil, virker "Rejoice In Vengeance" mere rå og upoleret, hvilket i højere grad fremhæver det brutale udtryk, der altid kendetegner Dawn Of Demise og gør at skiven virker mere organsik, ærlig og langt bedre i udtryk og som helhed. Umiddelbart ved de første rotationer, syntes jeg ikke at "Rejoice In Vengeance" virkede helt så fængende, som de tidligere udspil, men jo flere rotationer skiven fik i laserovnen, des mere voksede numrene og til sidst må man bare overgive sig, skrue helt op og bare nyde dette mesterværk af tons tunge musikalske knytnæver, der smadre al modstand og som absolut ikke tager gidsler.

Alt i alt er "Rejoice In Vengeance" et absolut deathmetal mesterværk og enhver med hang til denne genre, bør omgående slippe de surt tjente slanter og få "Rejoice In Vengeance" hjem i samlingen. Der er ikke så meget mere at sige om dette udspil. Old-school deathmetal man absolut ikke må gå glip af!

KØB FOR HELVEDE... eller dø!

Tracklist

 1. We Drink to Your Demise
 2. Rejoice in Vengeance
 3. Killing Spree
 4. This Affliction
 5. The Epitome of Brutality
 6. He Rises Again
 7. Exsanguination
 8. Indulge in Perversity
 9. Ungodly
 10. The Blood Stays on the Blade
 11. Choke
 12. The Immaculate Slaughter