Cultes Des Ghoules - Henbane

Henbane

· Udkom

Type:Album
Genre:Black metal
Antal numre:5

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: 9/10 baseret på 1 stemme.

Middelmådig kaotisk black metal fra Polen!

Cultes Des Ghoules er et polsk black metal, som startede ud tilbage 2004, og har siden da udgivet to EP'er, to demo'er og nu også deres andet album Henbane.

Albummet, som består af fem sange, starter ud med sangen "Idylls of the Chosen Damned", som med sine 12 minutter, sparker albummet igang med en intro, som efter et minut, kører over i et utroligt godt riff, og får sparket albummet igang på den helt rette måde. Trods længden, får de lavet tilpas med skift, til at lytteren ikke keder sig igennem nummeret.

Genren er black metal af den gamle skole, men de har stadig deres egen lyd, og man kunne godt fristes til at kalde musikken horror metal, særligt med brug af en anden slags vokal end typisk. Tekstmæssigt omhandler sagenene emner som djæveldyrkelse, ritualer og heksekraft.

Produktionen af albummet er meget typisk for genren, dog med undtagelse bassen, som både er lidt højere end normalt og har en anden lyd, men det fungerer bare endnu bedre.

Albummet som helhed er rigtig god, men efter at femte og sidste sang "The Devil Intimate" er færdig, sidder lytteren tilbage med en mavefornemmelse af at der manglede lidt flere mindeværdige øjeblikke.

Tracklist

  1. Idylls of the Chosen Damned
  2. The Passion of A Sorceress
  3. Vintage Black Magic
  4. Festival of Devotion
  5. The Devil Intimate

Kommentarer (1)

bcvn90

Tidligere anmelder

Indlæg: 2

Dette album kan gå hen og

Dette album kan gå hen og blive et af årets bedste for genren, afhængigt af hvad Deathspell Omega eller Watain leverer senere på året. Den franske scene viser sig, igen, som stedet hvor retro-black såvel som post-black trives bedst i disse år.

bcvn90 gav Cultes Des Ghoules - Henbane 9/10.