Cruxifiction - The Coming

The Coming

· Udkom

Type:Album
Genrer:Black metal, Melodic Black Metal
Spilletid:42.58
Antal numre:7

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Det kan godt være, at Norge er den førende nation, når det kommer til black metal, men franskmændene er altså også kommet stærkt efter det, og mange af de mere interessante og avant-garde black metal bands kommer ofte fra Frankrig. Cruxifiction er ganske vist ikke specielt avant-garde eller eksperimenterende, men deres debut "The Coming" er ikke desto mindre et interessant black metal-album.

Der er de traditionelle black metal elementer, som definerer genren, i form af blastbeats, tremolo picking, intense harmonier og harsk vokal, men Cruxifiction trækker også meget på thrash metal og traditionel metal, og der er flere steder, der nærmest lyder som en mørk form for power metal - og du kan ligefrem opleve guitarsoli med direkte inspiration i den klassiske metal samt guitar riffage, der ligeledes virker inspireret af den traditionelle metal. Andre passager har mere tilfælles med visse typer af teknisk brutal dødsmetal. Som man nok kan regne sig frem til, så er der en del variation på dette album, hvilket jeg bestemt hilser velkommen.

I det store hele er "The Coming", til trods for at albummet er fyldt med vaskeægte black metal ondskab, en ganske melodisk affære. Produktionen er også ganske veldefineret og ikke karakteriseret af den lo-fi tilgang, der kendetegner megen black metal.

"The Coming" er at anbefale, hvis du kan lide musik der er ond og mørk, men samtidigt ganske melodisk og med elementer fra andre metalgenrer.