Agnostic Front - My Life My Way

My Life My Way

/ Warner Music Group · Udkom

Type:Album
Genre:Hardcore
Spilletid:34.09
Antal numre:13

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Agnostic Front er et amerikansk punkband, der ofte har leget med metalmusikken og, ud af deres 11 (med dette album som nummer 11) albums og EPer, splits og live albums, har en del af dem været kategoriserbare som hørende til crossover thrash genren.

Deres seneste album hører også til crossover thrash genren, men bandets punkrødder er meget tydelige, og der er flere sange, som er mest hardcore punk, hvor andre er mere en kombination af hardcore punk elementer og thrash elementer.

Jeg har åbenbart udviklet en svaghed for den slags, for ligesom med Condemned?s nyeste album "Condemned 2 Death", så synes jeg, at "My Life My Way" er et ret fedt album, som blander punkens energi og attitude med thrash metallens agression og brutalitet samt metalmusikerens generelle fokus på at musikken trods alt skal leveres ordentligt uden alt for meget sjuskethed, hvilket jo er noget, om punkmusikere ikke er kendt for at gå så meget op i.

En af dette albums stærke sider er, at musikken er ufatteligt fængende - både den mere punkede og den mere thrashede. En del skyldes de simple og energiske riffs (det mere thrashede riffs er også mere simple end hvad man hører hos mange "rigtige" thrash bands), men vokalist Roger Miret er også en vigtig brik i dette spil, da hans stemme, selvom den kan virke lidt underlig ved første lyt, er ganske unik og ekspressiv men stadig agressiv, og hans vokalmelodier er simple nok til, at man næsten ikke kan lade være med at nynne med.

Som med "Condemned 2 Death" er "My Life My Way" en forfriskende reminder om, at metalcore og deathcore ikke er de eneste stilarter, der blander metal og hardcore punk, og at crossover metal stadig lever i bedste velgående.

Jeg tror, at fans af thrash metal, hardcore punk og old school crossover ville kunne lide dette album.

Tilføj kommentar