Abominator - Evil Proclaimed

Evil Proclaimed

· Udkom

Type:Album
Genre:Death metal
Antal numre:8

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Sort, død fra den australske vildmark

Abominator er tilbage efter ni års pause med endnu et album af deres blackend death metal. Bandet består i dag af de stiftende medlemmer, Chris ”Volcano” Broadway og Andrew ”Undertaker” Gilion. Hvis du kender bandet i forvejen og har lyttet til deres tidligere udgivelser, vil det ikke komme som den store overraskelse, at deres femte studie album Evil Proclaimed ikke viser nogen tegn på forandring hverken i tempo, attitude eller lyd.

Evil Proclaimed har et tempo: Hurtigt og hurtigt

”Black Mass Warfare” åbner og helvede bryder løs, vokalen er ru og dyb, og guitaren er skarp. ”The Brimstone Nucleus” leverer mere ødelæggelse, med gode guitar riffs, det er ikke teknisk, det er lige på og hårdt. ”Evil Proclaimed” leverer slag i ansigtet med en grum vokal og skarpe soloer. ”Ashes Of Demonic Legacy” starter langsomt ud, for derefter at bryde ud i et sandt kaos. ”Invoker Of The Four Winds” har et par gode guitar riffs og soloer, der til tider minder om Morbid Angel. ”The Devil’s Pandemonium” har lidt mere melodiske guitarer.

"Indomitable Master" og "Re-Birth Of Nemesis" ender angrebet på menneskeheden og de 8 sange på knap 40 minutter af ren terror er ovre.

Evil Proclaimed har et problem: Kedeligt og kedeligt

Har du hørt en af deres plader, så har du dybest set hørt dem alle. Fra pladens start er der smæk på og de angriber en med fuld kraft. De spiller djævelsk hurtigt, der er masser af blast beats og brølende guitarer. Jeg er da også videre positiv da jeg hører første sang og mine forventninger til resten af albummet stiger.

Sangen slutter og den næste starter… og alligevel sidder jeg med en fornemmelse af, at jeg stadig lytter til den samme sang. Desværre er Evil Proclaimed et album fyldt med sange der lyder ens. Dette er der sikkert nogen der er helt vilde med, hvor det for mig er det lidt… ja… nederen.

En toppræstation på det… jævne

Både Chris Volcano og Andrew Undertaker er erfarne musikere og deres præstation er OK, de formår da også at lyde relativt onde, og produktionen er solid, med et mudret lydbillede som passer sig til denne type af metal og derfor giver jeg albummet 5 kranier.
Generelt vil Abominator appellerer til et publikum der går efter noget godt, lige på, ingen dikkedarer sort døds metal i stil med Angelcorpse.

 

Tracklist

  1. Black Mass Warfare
  2. The Brimstone Nucleus
  3. Evil Proclaimed
  4. Ashes of a Demonic Legacy
  5. Invoker of the Four Winds
  6. The Devil's Pandemonium
  7. Indomitable Master
  8. Re-Birth of the Arch Nemesis

Tilføj kommentar