The Flower Kings - Paradox Hotel

Paradox Hotel

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Prog rock, Rock
Spilletid:146:04
Antal numre:19

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

The Flower Kings nyeste udspil "Paradox Hotel" er en frugtfuld cocktail som nok skal stille tørsten for det alternative progressive publikum. Pladen er spækket med sanseindtryk. "Paradox Hotel" kan bedst betegnes som en psykedelisk, jazz-rocket rejse i musicalens univers. Numrene er meget svingende. Nogle er humoristiske og andre melankolske. Bandet har skruet ned for det tekniske og satset på en mere enkel fremtoning, hvilket egentlig klæder bandet bedre på mange områder. De store inspiratorer er King Crimson, Yes, Rush og Marillion. Enkelte skæringer har næsten Zappa tække, tag bare den kugleskøre, men fantastiske "The Unorthodox Dancinglesson". Generelt er den her plade fantastisk. Den har alle de elementer som gør at 146 min. ikke føles som spildte. Alle skæringer er ikke i top, men det er jo også tilladt at springe over hvor det ikke lyster længere. "Paradox Hotel" er ikke et mesterværk, men det er heller ikke et stort tidsspilde.

Kommentarer (2)

SRFM

SRFM

Tidligere anmelder

Indlæg: 58

Jeg går ud fra, at der menes

Jeg går ud fra, at der menes "ikke et stort tidsspilde"? Det lyder jo netop, som om pladen er et særdeles godt tidsfordriv ;)
Nuvel, glæder mig til at høre den. Daniel Gildenlöw har vel travlt med at indspille den nye Pain of Salvation, siden han ikke er med på denne skive?

causasui

causasui

Tidligere anmelder

Indlæg: 15

ups. gik lidt for hurtigt!

ups. gik lidt for hurtigt! Jeg mener selvfølgeligt "ikke noget tidsspild" Den må jeg tage på min kappe, men tak for din opmærksomhed :-)