Toxic Holocaust - An Overdose Of Death...

An Overdose Of Death...

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Spilletid:36:24
Antal numre:13

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Mastermind Joel Grind er tilbage med hans tredje udspil. For dem der ikke kinder bandet så forestil dig en blanding af Venom, tidlig Sodom og Motörhead med en god dosis Hardcore Punk a'la Discharge og Exploited smidt oveni.

Skiven er sprængfyldt med Thrashede små perler som "Nuke The Cross", "War Is Hell" og "The Lord of the Wasteland", der giver pladen en fed postapokalyptisk stemning som man kender fra de gode gamle firsere. Joel Grind hamsjæl ser da også noget så firser ud på promofotoet, han ligner mest af alt en Glam Rocker der har været ude for nuklear stråling. Enkelte numre som "Future Schock" har også en mere traditionel retning, hvilket dog passer sig fint ind i konceptet. "Graveland" derimod har en tidlig Bathory vibe over sig, garneret med en god dosis Rock’n’Roll hen mod slutningen. Medens "The Lord of the Wasteland" godt kunne minde om noget man kunne høre fra Death Breath. Pladen er holdt ganske rå men stadig klar og organisk i udtrykket, hvilket nok kan tilskrives til producer Jack Endino der jo ellers er kendt fra mere tilbageholdte artister som Nirvana og Soundgarden.

"An Overdose of Death..." er ikke en revolutionerende plade men den leverer hvad den lover, 100% Thrash Metal der får en til at svælge i nostalgiske tanker. Og det har der sgu aldrig været noget galt i.

Kommentarer (1)

Jimbolic

Tidligere anmelder

Indlæg: 67

Ja må indrømme at old school

Ja må indrømme at old school thrash har været i baggrunden på mine playlists i en tid, men efter fede plader fra Testament, Exodus og Municipal Wast lader det til at jeg kan tilføje Toxic H. til rækken af Old school udgivelser der er kommet indenfor de sidste 12 måneders tid som virkelig sparker anus.