Samael - Era One + Lesson In Magic #1

Era One + Lesson In Magic #1

/ EMI · Udkom

Type:Album
Genrer:Black metal, Industrial metal
Spilletid:77:32
Antal numre:19

Officiel vurdering: 3/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Samael må siges at være et af de bands, der siden sin fødsel i starten af forrige årti har gennemgået en drastisk udvikling fra black metal til en mere progressiv retning.

Med deres forrige album, "Reign of Light", gik schweizerne i en mere elektronisk retning - en udvikling, der er fortsat på denne udgivelse. Hvor "Reign of Light" virkede kraftigt Rammstein/Paradise Lost inspireret, taler vi her om et udelukkende elektronisk album. Desværre forholder det sig sådan, at Samael er betydelig bedre til at lave metal end til at lave elektronisk musik, og resultatet kan i bedste fald betegnes som middelmådigt.

Enkelte af numrene fænger med rytmerne og vokalen, men langt størstedelen af den første cd samt hele den anden cd, der udelukkende er instrumental, er kedelig og særdeles uinspirerende.

Kommentarer (5)

Deathface

Indlæg: 36

Denne skive er indspillet for

Denne skive er indspillet for flere år siden og altså før Reign of light............. Men fred være med det og rødvin og pik

Agent_Egern

Agent_Egern

Tidligere anmelder

Indlæg: 87

#1 Jeg er bange for at det må

#1 Jeg er bange for at det må være en anden Samael udgivelse, du tænker på der :)

Deathface

Indlæg: 36

Nej. Jeg er 100% sikker.

Nej. Jeg er 100% sikker.

Nu ved jeg ikke hvad der står på dit info fra pladeselskabet, men måske vil selskabet have pladerne til at fremstå som nyt materiale. Bandet har aldrig lagt skjult på at de indspillede tingene og derefter gik det i hårknude med pladefolkene og det blev aldrig udgivet......

Jeg roder lige i gemmerne og prøver at finde beviserne.

Agent_Egern

Agent_Egern

Tidligere anmelder

Indlæg: 87

Jo, den er sgu god nok. Jeg

Jo, den er sgu god nok. Jeg gravede lidt selv - Era 1 blev oprindelig skrevet i 2002, men blev genskrevet i 2005. Det var noget pinligt, da jeg ellers bestræber mig på at holde mig velinformeret.

riheg03

Indlæg: 26

Jaja nu ska I bare höre. Man

Jaja nu ska I bare höre. Man sgu tro at når nu de hedder Samael at de så var super onde. Godt nok er der lidt hokud pokus men hvor fanden er drabene henne? Blod og indvolde tak, ikke en gang småreligiøst pladder. Man bliver sgu helt impotent af det her.En god plade skal føles som et spark i pungen, men den her gør ondt et andet sted. Eller også er det tömmermændende.