Regurgitate - Sickening Bliss

Sickening Bliss

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Extreme Metal
Spilletid:35:57
Antal numre:26

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Fjerde full-length fra de svensk splatter drenge fra Regurgitate, byder endnu engang på møgbeskidt gore-grind uden de store armbevægelser. Det hele er som sådan, som det nu skal være: Råt, brutalt, aggressivt og ikke mindst møghamrende beskidt - og netop den meget beskidte produktion gør, at jeg nok ikke går helt amok i min begejstering over "Sickening Bliss". Den bliver ganske enkelt for larmende på længere sigt og det ender med at man ikke gider koncentrere sig om at finde hoved og hale i galskaben... Samtidig er det også charmen ved det, for det er sgu fedt at høre noget ufortyndet galskab med rå, mørk og beskidt lyd. I det er her tilfælde er det ganske fedt i mindre portioner og de små 36 minutter "Sickening Bliss" spiller, er absolut ikke for længe. Længere spilletid ville resultere i at man ikke ville gide at høre pladen helt igennem på længere sigt. Alt i alt en ganske okay plade, der dog aldrig topper helt, men alligevel besidder en vis charme.

Kommentarer (3)

Jimbolic

Tidligere anmelder

Indlæg: 67

Endnu engang har DSW æren af

Endnu engang har DSW æren af at anmelde et album som efter min mening er overfedt. Fed produktion og svine fede numre gør at dette album er noget af det bedste jeg har hørt fra de drenge til dato.. 80% herfra. Og lad os så få noget mere af den skuffe. Det er sgu for fedt og coveret er osse gået hen og er blevet en af mine faves.

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Du har ret... Sindsygt fedt

Du har ret... Sindsygt fedt cover! Meeen jeg bliver sgu aldrig helt gode venner med produktionen....

Jimbolic

Tidligere anmelder

Indlæg: 67

Nej den kræver nogle

Nej den kræver nogle gennemlytninger, men jeg kan godt lide den beskidte produktion som mange af dem for. Synes det passer bedre til dem end den lyd som Soilwork, In flames osv har (for lige at tage nogle andre svenske bands). De er sgu så rene i produktionen at det er til at kaste op over, det virker for kunstigt.