Orchid - The Zodiac Sessions

The Zodiac Sessions

· Udkom

Type:Album
Genre:Doom metal
Spilletid:64.48
Antal numre:13

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

70'erne lever igen!

Orchid er et band som er virkelig gode til at fange den samme lyd som vore forfædre gjorde. Black Sabbath, Saint Vitus, Trouble og Pentagram. Den lyd Orchid kommer med, er overaskende original. Orchid er et Stoner/Doom Metal band fra San Francisco og blev dannet i 2007. Bandet udgav deres første plade Capricorn i 2011. De har nu udgivet en opsamling fra deres tidligere udspil.

" Eyes Behind The Wall " er det første nummer på pladen, og allerede er vi allerede præsenterede for tunge riffs og tunge trommer. Man kan tydeligt høre at der ikke bliver brugt dobbelt pedal, på sangene. Vokalen bliver leveret i genial form, og er virkelig original. Der bliver inkluderet Tamburin, og masser af Percussion instrumenter, for at skabe denne følelse at du har røget en masse fede, og taget en hel masse syre. Lyrikken byder på masser af historier om det okkulte univers Orchid lever i. Produktionen er virkelig 70'er, så de holder den originale 70'er stoner stil i live. En hel masse sange pakkede ind i en god opsamling.

Orchid er på den rette vej indenfor stoner metal. Selvom dette kun er en opsamling og en ikke en fuldlængde med nyt materiale, så er det stadig meget overvældende at lytte til. Så tænd op for den julejoint og dæmp lyset og gør dig den tjeneste og sæt noget Orchid på.

Tracklist

 1. Eyes Behind The Wall
 2. Capricorn
 3. Black Funeral
 4. Masters Of It All
 5. Down Into The Earth
 6. He Who Walks Alone
 7. Cosmonaut Of Three
 8. Electric Father
 9. Albatross
 10. Into The Sun
 11. Eastern Woman
 12. Son Of Misery
 13. No One Makes A Sound

Tilføj kommentar