Nile - Annihilation Of The Wicked

Annihilation Of The Wicked

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genre:Death metal
Spilletid:51:22
Antal numre:10

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: 9/10 baseret på 1 stemme.

Jeg ved ikke om jeg er den enste grind-døds fan, der har det sådan, men både "Amongst The Catacombs Of Nephren-Ka" (1998) og deres gennembruds skive "Black Seeds Of Vengeance (2000) sagde mig ikke det helt store, og jeg har altid ment at Nile var et overvuderet band.

Lyden på de nævnte skiver var ganske enkelt for kompakt til at det blev interessant at lytte til i længere tid ad gangen. På "Annihilation Of The Wicked" er der kommet helt andre boller på suppen mht. produktionen.

Lyden er langt bedre og langt mere klar og tydelig, hvilket gør skiven til en brutal satan, der kan høres igen og igen, uden at man bander den elendige lyd langt væk. Musikalsk har Nile jo altid været i top, og deres nye lyd gør, at musikken i lang større grad kommer til sin ret. De tunge elementer får et langt federe udtryk og alt i alt er Nile bare blevet så mange gange federe at det growler langt ned i helvede!

Stilen er jo som man kender den fra Niles side: Ultra brutal og episk deathmetal med masser af blast og særdeles tunge elementer, selvom det måske nok er en kende tungere end det ældre materiale. Enhver dødsfreak med hang til kvalitet burde slå til her helt uden forbehold!