Deadstar Assembly - Unsaved

Unsaved

/ VME · Udkom

Type:Album
Genre:Industrial metal
Spilletid:51:44
Antal numre:15

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Deadstar Assembly fra Florida er i den grad inspireret af Marilyn Manson. Det gælder både deres goth-agtige udklædning, ideen med at have særlige "stage names" til alle bandmedlemmer og så selvfølgelig musikken. Forsanger Dearborn lyder forbløffende meget ligesom Marilyn, og keyboard- og "crunch"-guitarlyden er heller ikke til at tage fejl af.

Rytmerne har en maskinel karakter, og bas og guitar er ofte nedstemt til en dunkel harmonisk grød, der ikke lader meget melodi komme til syne, undtagen når Dearborn beslutter sig for at frembringe reelle toner. Oven på denne klassiske industrialbund får vi skiftevis en thrashagtig vrede og nogenlunde iørefaldende popmelodier. Sidstnævnte er dog ofte så wimpede og urent sungne, at det er en ynk. Guitarriffs og keyboardfigurer er ret banale.

Nogle af numrene på "Unsaved" er mere uptempo end Marilyn Manson normalt er, f.eks. "Killing Myself Again", der egentlig er ganske catchy. Desværre er det meste materiale imidlertid temmelig kedeligt, ensformigt og uden originale ideer (medmindre en musikhistoriker en dag finder ud af, at gutterne i Marilyn Manson i virkeligheden har stjålet det hele fra Deadstar Assembly... Men mon dog).

En vis teknisk sikkerhed hos musikerne og en udmærket produktion er dog medvirkende til at holde denne skive på en middelkarakter.