Das Ich - Lava : glut

Lava : glut

/ VME · Udkom

Type:Album
Genre:Industrial metal
Spilletid:48:30
Antal numre:10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Jeg ville godt vide hvorfor et Internet magasin ved navn heavymetal.dk skal anmelde Techno eller ekstrem Elektro musik, som man også kalder Das Ich? Jeg bekender mig til den hellige Heavy Metal religion, og jeg må da erkende at jeg er helt vild med NDH (Rammstein, Subway To Sally osv.), fordi denne stilart har da masser af Metal elementer i musikken, Men Das Ich er rendyrket elektronisk musik; ingen guitarer, rigtige drums eller bass overhovedet. Das Ich ville jeg tro appellerer til enkelte Gothic fans - altså ud over om dem der tager piller med smileys på og drikker vand på diskoteker. Musikken er da temmelig dyster, og bandet er da gammel i gårde, og har sågar lavet en plade sammen med Atro City i 1995. Men for mig er musikken næsten lige så slem som Hip Hop, som jeg hader ud over alle grænser. Derfor kan jeg ikke give denne plade karakter, og kan kun anbefale alle Metal heads, at holde nallerne langt væk fra det her hø. Men for jer der godt kan lide dyster Gothic/Techno (uden rigtige instrumenter) ville jeg da tro at Das Ich ville være noget for jer.

Kommentarer (5)

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Diese scheisse muss ja

Diese scheisse muss ja einfach 0% haben!!! Hvor svært kan det være!?! :-)
0 Metal = 0%

MGS

MGS

Indlæg: 180

Du har så ufattelig ret, så

Du har så ufattelig ret, så det er rettet til 0% metal!

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Jepper helt klart, jeg var

Jepper helt klart, jeg var nok for flink. "Men jeg lider af en sygdom der hedder alt for flink" citat Djernis drengen i skrigende halse.

rth

rth

Tidligere anmelder

Indlæg: 14

Hva med at jeg giver dem 100%

Hva med at jeg giver dem 100% klø????

chokehold

chokehold

Indlæg: 51

Er 100% med på at give dem

Er 100% med på at give dem 100% klø ... Var lige inde og kigge på deres hjemmeside, føj for satan de er klamme :) ... Hvis jeg vil dræbe nogen, så bliver det dem .. hehehe ...