Altars - Paramnesia

Paramnesia

· Udkom

Type:Album
Genre:Death metal
Antal numre:8

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

God debut fra Australiens døds-trio AltarsAltars er en døds metal trio fra Australien. De er fra 2005 og har lige udgivet deres første album Paramnesia som består af otte hårdt slående numre. Bandet består af Cale Schmidt (vokal, bas), Lewis Fischer (guitar) og Alan Cadman (trommer), som sammen formår at gøre Paramnesia til et solidt første udspil.

Allerede fra albummets første nummer "Mare" får man en god introduktion til at hvad drengene kan. Alters ligger ud i et hæsblæsende tempo, hvor Alan Cadman (trommer) straffer dobbeltpedalen så den lille døds metaller i mig bliver helt glad. Derefter hiver de mig ned i tempo hvor Alan Cadman (trommer) for lov at lege med lidt breaks og andre finurligheder. På Paramnesia bliver man også forkælet når man kigger lidt på hvad guitar og bas har at tilbyde. Der bliver både spillet helt tunge og kaos agtige rytmer, der er helt stille passager hvor toner og akkorder får lov at stå og skabe en masse stemning og vi får også glæden af et par soli. Alters leger også flere steder med riffs der bliver helt sludge agtige. Introen på Khaz'neh er et udmærket eksempel på dette. Vokal mæssig er der ikke rigtig noget nyt under solen. Cale Schmidt (vokal, bas) gør det han skal, han growler som det onde mørke i mine mareridt og fuldender døds-trioens atmosfære. På Paramnesia er det tit trommerne der styrer showet, det er ofte dem der bryder med det forudsigelige og levere fills og rytmer der får min opmærksomhed tilbage . Flere af numrene har også et lille tromme break/tromme solo indlagt, bl.a. på "Husk" som er Paramnesia's femte nummer.

Paramnesia er alt i alt et rigtig godt debut album, numrene har en god dynamik og albummet flyder fra start til slut uden de helt store skønhedsfejl. Jeg glæder mig til at høre mere fra Altars og tror på at de sagtens kan finde vej til de større scener.

Trackliste: 01 - Mare 02 - Terse 03 - Khaz'neh 04 - Solar Barge 04 - Husk 04 - Descent (Paramnesia, part I) 04 - Gibbous (Paramnesia, part II) 04 - Ouroboros (Paramnesia, part III)

Jeg kunne desværre ikke finde en med sikkerhed officiel video med Altars.

Tilføj kommentar