Airbourne - Breakin' Outta Hell

Breakin' Outta Hell

· Udkom

Type:Album
Genre:Hard rock
Antal numre:11

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Australske Airbourne skaber et helvedes godt 4. studiealbum

Australsk hard rock

Det australske hard rock-band Airbourne vender frygteligt tilbage med deres 4. studiealbum, Breakin’ Outta Hell. Stærkt inspireret af AC/DC-lyden har bandet kæmpet sig frem i lyset og skabt fokus på den gamle rock ’n’ roll-lyd, som de fleste savner. Med numre på kendte spil som Guitar Hero, Battlefield og Need For Speed har Airbourne fået deres musik spredt til det unge publikum såvel som det gamle. Bandet har turneret med bl.a. Iron Maiden, The Rolling Stones, Mötley Crüe og Mötorhead, og nu er de klar til at smadre løs på guitarerne med deres nye helvedesalbum.

Ud af helvedet og ind i ilden

Med sangen og titlen på albummet bliver vi introduceret til Breakin’ Outta Hell med stil.

Der bliver slået igennem på trommerne, mens guitaren introducerer riffet i sangen og rock ’n’ roll-lyden, som hele albummets essens består af. “Rivalry” fortsætter med trommeintroen, mens en guitar og et kor af mandestemmer langsomt hæver lydniveauet – og det stopper ikke. Hele albummet er ét stort kaos af guitarsoloer, energiske guitarriffs, Joel O’Keeffes sprøde stemme og rock ’n’ roll. “Thin The Blood” giver os en intro fyldt med breaks og fortsætter direkte headbanger-stilen, som sangen oser af. “When I Drink I Go Crazy” er et nummer, de fleste kan relatere til – det handler nemlig om kolde øl og fest. Vi runder af med “It’s All For Rock N’ Roll”, og det gør Airbourne godt. Guitaren starter sangen ud, trommerne kommer ind, og et skingert ”Come on!” starter sangen og afslutter et ganske godt album.

Ud af helvedet med stil

Til trods for at Airbourne bryder ud af helvedet, så fejler deres musik ikke noget. Hele albummet skriger på kolde øl, Copenhell og rock. Det energiske album bringer en rock ’n’ roll-nostalgi frem og byder på 11 sange fyldt med en lækker hard rock-lyd, som fans af genren helt sikkert vil nyde. Derfor ender Airbourne på 8 hårdtslående dødningehoveder ud af 10.

Tracklist

 1. Breakin' Outta Hell
 2. Rivalryk
 3. Get Back Up
 4. It's Never Too Loud For Me
 5. Thin The Blood
 6. I'm Going To Hell For This
 7. Down On You
 8. Rocked Like This
 9. When I Drink I Go Crazy
 10. Do Me Like You Do Yourself
 11. It's All For Rock N' Roll