Battery - Mental Pollution

Mental Pollution

Udkom

Type:Demo
Genrer:Hardcore, Thrash metal
Antal numre:3

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Den nye bølge af oldschool thrash bands der den seneste tid er dukket op med bands som f.eks Warbringer, Violator og Bounded By Blood, har for alvor bidt sig fast i den danske undergrund, med efterhånden veletablerede bands som Essence, Impalers og ikke mindst Battery, der er så oldschool at de i 2009 valgte at udgive "Born In a Beaker" som demobånd. Denne stil afspejler også deres musikalske udtryk på Epen "Mental Pollution" (i CD version). Vi har her med et band at gøre, der spiller thrash, som man gjorde det i 1986 og nogle år frem, med tydelige indspirationer fra Dark Angel og Exodus, det nyere Accuser og ellers bare thrash som man kender det fra midt og slut 80'erne. Der er smæk på, det er veludført og det losser løg på ganske fornuftigvis. Forventer man noget nyskabende, er det nok ikke her man skal slå til - men er man til god gammeldaws thrash, med masser af power, groove og lige præcis den ånd, der gjorde thrash-scenen så legendarisk i 80'erne, ser jeg slet ingen grund til ikke lige at få fat i denne glimrende 3-track EP . Det er fantastisk at se nogle unge gutter, der ikke en gang var en kriblen i deres fædres underhylder da Slayer udgav "Reign In Blood", Exodus udgav "Bounded by Blood" og Dark Angel smed deres legendariske "Darkness Descends" på gaden, i den grad dyrke oldschool thrash med den entusiasme, stil og overbevisning, der virkelig får et gammelt thrash røvhul som mig, til at føle sig 20 år yngere. Det eneste minus jeg har til denne EP, er at produktionen godt kunne have været en anelse bedre. Det ødelægger dog ikke helhedsindtrykket. Der er ingen tvivl om at Danmark har en god thrash scene og på et tidspunkt, må der jo også være nogle til at tage over, hvor Invocator og ikke mindst Artillery slap. Dansk thrash styrer!!!

Kommentarer (6)

destructor

Indlæg: 1

Der er 4 tracks - ikke 3 ;)

Der er 4 tracks - ikke 3 ;)
Eller rigtig fedt review!

Håkon

Indlæg: 9

demoen før "Born in a Beaker"

demoen før "Born in a Beaker"(kaldet demo 2008) er også udgivet på bånd må jeg lige tilføje, det samme gælder både demoen efter; "NUKE" og Mental Pollution.. og så er ingen af de to udgivet "af bandet selv" men af Deadbangers Productions

hellcock

Indlæg: 189

Hvor meget er så udgivet på

Hvor meget er så udgivet på cd?

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Det er en ren skrivefejl, at

Det er en ren skrivefejl, at der kom til at stå 3 og ikke 4 tracks... Sorry!

Håkon

Indlæg: 9

#3

#3

NUKE blev trykt på CD i et meget lille oplag (ved ikke om der er flere? - det samme med Mental Pollution.. men her mere for at få den spredt lidt før MC udgivelsen(som kan købes nu på www.deadbangers.com) og CD udgivelsen på Witchhammer som stradig lader vente godt og længe på sig.

Debutalbummet som efter al sansynlighed udkommer i start-midt 2013 kommer med garanti på CD!

hellcock

Indlæg: 189

Ærgeligt at mental pollution

Ærgeligt at mental pollution aldrig kom ud på cd :-(